5 Seconds 900ml

NIEUWE HANDMATIGE HAKMOLEN 900 ML TEFAL K1320404 Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte gerechten!

De simpelste en snelste manier om alle soorten voedsel exact op maat te hakken! Met de Tefal 5 Seconds mini hakmolen, bereid je met het grootste gemak zelf thuis gezonde gerechten! De onafhankelijk werkende RVS messen garanderen een perfect snijresultaat.

 

 

 
19,99 €1

Referentie : K1320404

1Eco-participation included.

Tefal 5 seconds mini hakmolen: Het nieuwe hakken en snijden voor snelle, zelfgemaakte gerechten!

Bereid thuis snel en makkelijk gezonde gerechten met de nieuwe Tefal 5 Seconds mini hakmolen. Met slimme technologie voor snel, moeiteloos hakken, een gepatenteerd boostsysteem voor sneller snijden en gepatenteerde onafhankelijk werkende messen voor efficiëntere resultaten in een moeiteloze handomdraai. De ultra-resistente RVS messen kunnen alle soorten voedsel hakken en je gemoedsrust is verzekerd door de veilige vergrendeling. Perfect toezicht op het formaat van het gesneden voedsel dankzij de heldere glazen kom: hoe vaker je drukt, hoe fijner je hakt! Compleet gebruiksgemak door handige eigenschappen zoals de zachte ergonomische handgreep en een anti-slipvoet. Tenslotte heeft de 5 Seconds mini hakmolen een geïntegreerde mesgeleider voor maximale resultaten en een royale inhoud van 900 ml voor perfecte maaltijden voor het hele gezin!

Belangrijkste zaken
 • Tijd besparen in een handomdraai!

  Gebruiksklare, gepatenteerde technologie in een handomdraai: spectaculaire resultaten met boostsysteem in het deksel en twee onafhankelijk werkende messen voor versneld snijden!

   

 • Hak alles wat je maar wilt!

  Hakt alle soorten voedsel dankzij ultra-resistente RVS messen. Mesgeleider op de bodem voor optimale snijresultaten.

 • Afstelbaar hakvermogen voor precieze resultaten!

  Neem het heft in handen en hak alles precies zoals jij het wilt: hoe vaker je drukt, hoe fijner je hakt! Hou het resultaat in het oog dankzij de heldere glazen kom.

 • Niet elektrisch  

  Alle voordelen van een elektrisch apparaat in een gebruiksklaar en compact product!

 • Veilig en comfortabel in gebruik

  Dankzij diverse slimme eigenschappen: veilige vergrendeling, anti-slipvoet en een zachte en ergonomische handgreep

Eigenschappen
Hakaccessoire    
Materiaal messen RVS  
Vergrendelsysteem    
Anti-slipbodem    
Automatische opwikkeling    
Geen stekker nodig    
Dekselhoes    
Kleur handvat Zwart koffie/zwart citronnella  
Prijs 19,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Wanneer u klaar bent met de hakmolen, plaatst u er een paar stukjes brood in om de laatste stukjes vlees eruit te duwen.
Reinig het rooster en het mes in een sopje. Spoel die daarna meteen af en droog ze zorgvuldig af. Bestrijk ze met huishoudolie om ze gesmeerd te houden.
Ja, maar u moet de instructies van uw gebruikershandleiding nauwgezet opvolgen en controleren welke delen u in de vaatwasser mag plaatsen.
Een mandoline is een schaaf waarmee u groenten en vruchten in dunne schijfjes kunt snijden.
Tefal/T-fal heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgericht. Groupe SEB garandeert hiermee dat er zich geen PFOA, lood en cadmium bevindt in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten noch schadelijk zijn voor het milieu noch voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.