Compliss BC1000V0

Compliss BC1000V0 Succesvol bakken

Tefal Compliss is een performante en elegante digitale keukenweegschaal. Een dun ontwerp met een praktisch platform van kunststof met een hoge capaciteit tot 5kg. Een makkelijk af te lezen LCD-scherm en zijn ophangsysteem ronden het af, met batterijen inbegrepen voor onmiddellijk gebruik rechtstreeks uit de doos.

14,99 €1

Referentie : BC1000V0

1Eco-participation included.

Tefal Compliss keukenweegschaal: SUCCESVOL BAKKEN

Handig en efficiënt, Tefal Compliss is een zeer gebruiksvriendelijke digitale keukenweegschaal. Bespaar tijd en ruim op tijdens het bakken of koken: met de tarrafunctie kan u achtereenvolgens wegen in dezelfde container. Het is niet nodig om ieder ingrediënt apart toe te voegen, reset de weegschaal naar nul en voeg de ingrediënten toe. De Tefal Compliss met een maximale draagkracht van 5 kg, is uitgerust met een dun frame en een opvallend ontwerp dat perfect bij ieder huis past. Met batterijen inbegrepen voor onmiddellijk gebruik rechtstreeks uit de doos. Tefal Compliss combineert een leuk design en sterke prestaties in een gebruiksvriendelijke keukenweegschaal.
Belangrijkste zaken
 • SLIMME FUNCTIES

  Bespaar tijd en ruim op tijdens het bakken of koken: met de tarrafunctie kan u achtereenvolgens wegen in dezelfde container. Het is niet nodig om ieder ingrediënt apart toe te voegen, reset de weegschaal naar nul en voeg de ingrediënten toe.

 • GROTE CAPACITEIT

  Perfect geschikt voor al uw recepten, van koekjes tot pannenkoeken.

 • GEGARANDEERDE RESULTATEN

  Ideaal bij het bakken waarbij het wegen tot op de gram essentieel is.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Het sterk platform van kunststof is eenvoudig t reinigen. Dankzij zijn rechthoekige vorm, is het platform uiterst geschikt voor iedere containergrootte.

 • GEBRUIKSVRIENDELIJK

  Combineert specifieke meeteenheden, zowel metrisch (g, kg) als in Engelse eenheden (lb, oz).

 • MAKKELIJKE OPBERGING

  Eenvoudig op te hangen dankzij het dun rechthoekig ontwerp met ophanghaakje.

 • KLAAR VOOR GEBRUIK

  Voor onmiddellijk gebruik, 2 LR03 AAA batterijen zijn inbegrepen.

Eigenschappen
Tarrafunctie    
Automatische uitschakeling    
Ophanghaak    
Aanraaktoetsenbord    
Weegplateau Kunststof  
Batterijtype AAA  
Batterijen inbegrepen    
Prijs 14,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Om het tarra in stellen, moet u allereerst:
• de schaal inschakelen
• uw bak op de schaal zetten (de bak mag de schaal overlappen)
• de 'ON/OFF'-schakelaar indrukken en wachten tot er nul wordt weergegeven.
Het gewicht van de bak wordt automatisch afgetrokken.
Veeg de weegschaal af met een vochtige doek en droog deze helemaal af. Dompel het toestel nooit onder in water. Gebruik geen bijtende producten. M.b.t. de kom en het deksel dat bij bepaalde modellen wordt geleverd: - Niet opwarmen of gebruiken in de microgolfoven, - Met de hand reinigen om een lange levensduur te garanderen.
Toestellen zoals microgolfovens of mobiele telefoons die in de nabijheid van de weegschaal worden gebruikt, kunnen de weergave van het gewicht verstoren. Laat de weegschaal niet achter in de buurt van een warmtebron. Plaats geen bakken op de schaal.