Cake Factory

CAKE FACTORY KD801811 Succesvol en creatief bakken op elk moment!

Met Cake Factory is het één en al creativiteit! Deze bakmachine heeft 5 automatische slimme programma’s met temperatuurcontrole en 1 manuele modus die ervoor zorgen dat bakken niet langer giswerk is, waardoor u en uw familie geïnspireerd raken. Met alles erop en eraan om te kunnen starten, twee PROFLEX siliconen bakvormen, een receptenboek en een snelle startershandleiding inbegrepen, met dit baktoestel haalt u gemakkelijk perfecte resultaten!

149,99 €1

Referentie : KD801811

1Eco-participation included.

Tefal Cake Factory:
Succesvol en creatief bakken op elk moment!

Cake Factory et ses accessoires

Als het op bakken aankomt, laat u zich best leiden door creativiteit! Ideaal voor quality time met het gezin, Cake Factory maakt heerlijk gebak op een eenvoudige manier dankzij 6 automatische programma’s met elektronische temperatuurcontrole. Het slim, eenvoudig te gebruiken ontwerp zorgt dat bakken geen giswerk meer is, waardoor het perfect gebruikt kan worden met kleine keukenhulpjes.

Alles wat je nodig hebt om te kunnen starten is inbegrepen: twee Proflex siliconen bakvormen, een gewone bakvorm en een rooster voor gelijkmatig bakken, evenals een receptenboek en een snelle startershandleiding. Plus, u kan zelfs nog meer ideeën en tips ontdekken in de handige mobiele app!

Belangrijkste zaken
 • Ideaal voor het hele gezin

  Plezier en creativiteit aan de top! Ideaal voor quality time met het gezin, Cake Factory maakt heerlijk gebak op een eenvoudige manier!

 • Perfecte resultaten

  5 automatische programma’s & 1 manuele modus met elektronische temperatuurregeling voor perfecte bakresultaten, keer op keer.

 • Gebruiksvriendelijk

  Het slim, intuïtief bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik - perfect voor bakplezier met kinderen!

 • Alles wat u nodig heeft om te kunnen starten

  Twee eenvoudig te reinigen PROFLEX siliconen bakvormen zijn inbegrepen, evenals een gewone bakvorm en een rooster voor gegarandeerd gelijkmatig bakken.

 • Laat u inspireren

  Verken het meegeleverde receptenboek en de snelle startershandleiding en ontdek meer recepten en tips in de handige mobiele app.

 • default

  Leuk en compact

  De leuke cake-achtige vorm is royaal en toch compact, voor eenvoudige opslag.

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.