Cake Factory

CAKE FACTORY KD801811 Succesvol en creatief bakken op elk moment!

Met Cake Factory is het één en al creativiteit! Deze bakmachine heeft 5 automatische slimme programma’s met temperatuurcontrole en 1 manuele modus die ervoor zorgen dat bakken niet langer giswerk is, waardoor u en uw familie geïnspireerd raken. Met alles erop en eraan om te kunnen starten, twee PROFLEX siliconen bakvormen, een receptenboek en een snelle startershandleiding inbegrepen, met dit baktoestel haalt u gemakkelijk perfecte resultaten!

149,99 €1

Referentie : KD801811

1Eco-participation included.

Tefal Cake Factory:
Succesvol en creatief bakken op elk moment!

Cake Factory et ses accessoires

Als het op bakken aankomt, laat u zich best leiden door creativiteit! Ideaal voor quality time met het gezin, Cake Factory maakt heerlijk gebak op een eenvoudige manier dankzij 6 automatische programma’s met elektronische temperatuurcontrole. Het slim, eenvoudig te gebruiken ontwerp zorgt dat bakken geen giswerk meer is, waardoor het perfect gebruikt kan worden met kleine keukenhulpjes.

Alles wat je nodig hebt om te kunnen starten is inbegrepen: twee Proflex siliconen bakvormen, een gewone bakvorm en een rooster voor gelijkmatig bakken, evenals een receptenboek en een snelle startershandleiding. Plus, u kan zelfs nog meer ideeën en tips ontdekken in de handige mobiele app!

Belangrijkste zaken
 • Ideaal voor het hele gezin

  Plezier en creativiteit aan de top! Ideaal voor quality time met het gezin, Cake Factory maakt heerlijk gebak op een eenvoudige manier!

 • Perfecte resultaten

  5 automatische programma’s & 1 manuele modus met elektronische temperatuurregeling voor perfecte bakresultaten, keer op keer.

 • Gebruiksvriendelijk

  Het slim, intuïtief bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik - perfect voor bakplezier met kinderen!

 • Alles wat u nodig heeft om te kunnen starten

  Twee eenvoudig te reinigen PROFLEX siliconen bakvormen zijn inbegrepen, evenals een gewone bakvorm en een rooster voor gegarandeerd gelijkmatig bakken.

 • Laat u inspireren

  Verken het meegeleverde receptenboek en de snelle startershandleiding en ontdek meer recepten en tips in de handige mobiele app.

 • default

  Leuk en compact

  De leuke cake-achtige vorm is royaal en toch compact, voor eenvoudige opslag.

Eigenschappen
Type platen vormen  
Recepten inbegrepen    
Prijs 149,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
De app bevat 175 recepten voor de bakvormen en nog eens 30 recepten voor de extra bakvormen die u kunt kopen op de accessoirepagina van de website. Er worden telkens nieuwe recepten toegevoegd.
Als u niet zeker weet welke bereidingsmodus u moet gebruiken, kunt u onderstaande kookgids raadplegen:Voor elk soort recept is er een programma. Afhankelijk van het geselecteerde programma wordt er een bereidingstijd weergegeven. Per programma zijn er meerdere recepten. Hierdoor kan het nodig zijn om de tijd aan het gekozen recept aan te passen. Voorverwarmen is niet nodig en het koken begint zodra het programma is gestart, het apparaat is gesloten en op 'Start' is gedrukt.

Opgelet: voor de beste resultaten is het van belang om het recept te volgen en de proporties aan te houden.
Nadat het mengsel in de bakvorm is gegoten en het deksel is gesloten:
- Blader met behulp van de knoppen – en + door de bereidingsprogramma's. Het gekozen pictogram begint te knipperen.
- Bevestig de bereidingstijd.
- Druk ter bevestiging op de knop OK.

Schakel het apparaat uit door op de aan-uitknop te drukken. Trek de stekker uit het stopcontact. Laat de Cake Factory ten minste 2 uur afkoelen.


Het apparaat en de voedingskabel mogen nooit in de vaatwasser of onder water worden gehouden. Gebruik voor het schoonmaken van het deksel een in heet water gedrenkte spons en een zachte, droge doek. Dompel het apparaat nooit geheel of gedeeltelijk in water of andere vloeistoffen onder. Zorg er altijd voor dat het apparaat schoon en droog is voordat u het opbergt.
De bereidingsaccessoires, het rooster en de aluminium kom met antiaanbaklaag zijn vaatwasserbestendig.


Het is niet raadzaam om de siliconen bakvormen in de vaatwasser te stoppen. Was de siliconen bakvormen met heet water en een beetje afwasmiddel en spoel ze vervolgens af om alle restjes te verwijderen. Droog ze goed af. Gebruik geen metalen schuursponsjes, staalwol of bijtende schoonmaakproducten om de bakvorm met antiaanbaklaag te reinigen. Gebruik alleen nylon of niet-metalen schoonmaaksponsjes.
Hoewel de bakplaten met antiaanbaklaag vaatwasserbestendig zijn, raden we aan ze nadien nog even na te spoelen.
Hoewel de siliconen bakvormen ook in de vaatwasser kunnen worden gewassen, raden we aan ze met de hand te wassen met heet zeepwater. Mocht u ze toch in de vaatwasser willen wassen, plaats ze dan op het bovenste rekje.
Siliconen bakvormen plakken niet, omdat ze geen olie of vet absorberen. De oliën/vetten blijven aan het opperlak zitten, zodat het voedsel makkelijk kan worden verwijderd. Na de reiniging moeten ze daarom met een zachte doek worden gedroogd.
Nee, er bestaat geen kans op oververhitting als u meerdere porties bereidt.
Raadpleeg bij een foutmelding de onderstaande probleemoplossingsgids:

De programma's van de Cake Factory zijn bedoeld voor het maken van zachte cakejes. Zelfs als de cakejes niet zo bruin zijn als verwacht, smaken ze nog altijd heerlijk en doorbakken. De bereidingstijden zijn aanpasbaar.
Het apparaat wordt niet heel heet tijdens gebruik. U kunt dus niet verbrand raken. Voor het verwijderen van de bakvormen na het koken wordt echter aangeraden om ovenwanten te gebruiken.
Raak tijdens het gebruik de hete onderdelen van het apparaat niet aan. Zorg ervoor dat uw handen en gezicht niet in aanraking komen met de stoom die uit de achterkant van het apparaat komt.
Niet per se, al hangt dit natuurlijk af van de recepten.
Desondanks moet u uw oven voorverwarmen voordat u deze gebruikt, wat lang kan duren, terwijl bij de Cake Factory het programma zonder voorverwarming kan worden gestart.
Omdat u het bereidingsproces niet in de gaten hoeft te houden en de temperatuur niet zelf hoeft aan te passen, kunt u zich bovendien met andere dingen bezighouden terwijl het gebak wordt gebakken: zo houdt u tijd over om met uw kinderen te spelen en bent u verzekerd van goede resultaten!
Ja, het deksel mag tijdens het koken worden geopend. Zolang het deksel niet meer dan 30 seconden wordt geopend, heeft dit geen invloed op het bereidingsproces.
Dat hangt af van de bakvormen die u gebruikt. Voor afzonderlijke gebakjes kunt u zoveel mensen bedienen als dat u cakejes hebt gebakken. Als u een grote cake maakt in de aluminium kom met antiaanbaklaag, kunt u tot wel 8 mensen van cake voorzien.
NEE. Om chocolade te smelten kunt u een keramische, roestvrijstalen of siliconen kom gebruiken, waarbij u rekening houdt met de maximale afmetingen: 19x19x6 cm (lxbxh). Plastic mag niet in het apparaat worden gebruikt, omdat het kan smelten en giftige uitstoot kan produceren.
Hoewel er zowel zoete als zoute recepten met de Cake Factory kunnen worden bereid, zijn de programma's van het apparaat gericht op gebak en bieden deze voornamelijk de ideale temperatuur en tijd voor zoete cakes.
Ja, dat kan in de automatische of handmatige modus, al moeten in dat geval de bereidingstijden worden aangepast. Zorg ervoor dat u de hoeveelheden dienovereenkomstig aanpast en dat de bakvormen niet overvol zijn, zoals beschreven in de handleiding.
Met de Cake Factory kunnen zowel zoete als hartige gerechten worden bereid. We hebben momenteel echter geen specifieke recepten voor hartige gerechten. In de handmatige modus kunt u altijd uw eigen hartige gerechten bereiden volgens de handleiding. Zorg er wel voor dat u de hoeveelheden dienovereenkomstig aanpast en dat de bakvormen niet overvol zijn.
Ja, dat kan, zolang deze klein genoeg is om in het apparaat te passen. We raden echter aan om geen glazen bakplaten in het apparaat te gebruiken. Zorg ervoor dat u de hoeveelheden dienovereenkomstig aanpast en dat de bakvormen niet overvol zijn, zoals beschreven in de handleiding. De bakplaat moet geschikt zijn voor een temperatuur van 250 °C.