FONDU COLOR EF353812

FONDU COLOR EF353812
84,99 €1

Referentie : EF353812

1Eco-participation included.
Accessoires
Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik de componenten van het toestel niet op andere warmtebronnen dan de basis van het toestel.
1. Verwijder alle verpakkingsmaterialen van de buitenkant en de binnenkant van het toestel. 2. Reinig de verschillende componenten met warm water en veeg ze daarna zorgvuldig af. Waarschuwing: De basis van het toestel mag niet in water ondergedompeld worden: reinig het alleen met een spons en wat afwasmiddel, spoel het daarna af.
Wanneer u de pan vult, is het belangrijk om de minimum-en maximumniveaus te respecteren die binnen in de pan zijn aangegeven. Als er niets op de pan wordt aangegeven, raadpleegt u de gebruikershandleiding.
• Trek de stekker uit het stopcontact en laat het toestel afkoelen. • De accessoires kunnen worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Wij raden u aan om geen schuursponsjes te gebruiken, of te reinigen in een vaatwasmachine. • De basis van het toestel kan worden afgeveegd met een spons en wat afwasmiddel. Spoel voorzichtig af met warm water om al het achtergebleven reinigingsmiddel te verwijderen en veeg het zorgvuldig af. • DOMPEL HET TOESTEL OF DE KABEL NOOIT ONDER IN WATER.
Gebruik geen ander kookgerei of pannen dan diegene die bij het toestel worden geleverd: de dikte, de materialen en de vorm van het bijgeleverde kookgerei is speciaal ontworpen voor gebruik met dit toestel.
Als u uw toestel moet verplaatsen: - Schakel het dan eerst uit, trekt de stekker uit het stopcontact en vervolgens de stroomkabel uit het toestel. - Wees zeer voorzichtig wanneer u het toestel verplaatst en er nog warme vloeistoffen en zitten. Laat het bij voorkeur afkoelen.