Premio

Premio Perfecte design en gebruiksvriendelijkheid

Tefal Premio is een krachtige en compacte elektronische weegschaal die over een automatische uitschakeling en over een glazen weegvlak met een vermogen van 160 kg beschikt.

22,99 €1

Referentie : PP1220V0

1Eco-participation included.

TEFAL PREMIO PERSONENWEEGSCHAAL: UITSTEKEND DESIGN VOOR EXTREEM GEBRUIKSGEMAK

Handig en makkelijk, de Tefal Premio is de perfecte gebruiksvriendelijke personenweegschaal. Uw gewichtsverlies controleren en fit blijven is nog nooit zo makkelijk geweest, met een extragroot glazen platform dat voldoende ruimte voorziet en een extragroot scherm voor een heldere LCD-weergave. Deze hoogwaardige weegschaal met weegcapaciteit tot 160 kg, heeft een dun profiel met afgeronde hoeken, een modern design dat bij elk huis past. Automatische AAN: stap op het platform en de weegschaal schakelt zich aan. Automatische UIT: De weegschaal schakelt zich binnen 5 seconden automatisch uit wanneer u van de weegschaal stapt. Met een lithium batterij inbegrepen voor onmiddellijk gebruik rechtstreeks uit de doos, Tefal Premiss combineert een prachtig design en een sterke prestatie in een gebruiksvriendelijke personenweegschaal.  
Eigenschappen - Vergelijking
TECHNISCHE SPECIFICATIES
Weegplateau Gehard glas  
Gehard glas  
nvt
Batterijtype CR 2032  
AAA  
AAA  
Batterijen inbegrepen    
   
   
Prijs 22,99 €
39,99 €
25,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Het is belangrijk om uzelf altijd op hetzelfde moment van de dag te wegen. Het beste is eenmaal per week.
Met deze functie kunt u het gewicht onmiddellijk aflezen. Het is niet nodig om te wachten tot de '0' wordt weergegeven - de berekening van het gewicht begint onmiddellijk.
De meeste recente weegschalen hebben een knop bij de batterij. Zo niet, dan kijkt u in de handleiding.
Als u op de weegschaal stapt, blootsvoets, wordt er een elektrische stroom van een zeer lage intensiteit via de elektroden door het lichaam gestuurd. Deze stroom, die van de ene voet naar de andere loopt, ondervindt moeilijkheden wanneer de stroom door vet moet lopen. Deze weerstand van het lichaam, genaamd bio-elektrische impedantie, verschilt afhankelijk van geslacht, leeftijd en lengte van de gebruiker en maakt het mogelijk om lichaamsvet te bepalen. Dit toestel is volkomen veilig, omdat het met een zeer lage stroom werkt (4 x 1,5 V batterijen).
Meten en wegen moet altijd onder dezelfde omstandigheden worden uitgevoerd om volledig tevreden te zijn met dit toestel: - Weeg uzelf altijd met blote voeten. Uw voeten moeten droog zijn en goed op de elektroden staan. Let op dat als er te veel eelt onder uw voeten zit, de meting kan worden beïnvloed. – bij voorkeur één keer per week, direct 's ochtends, – een kwartier na het opstaan, zodat het water in uw lichaam in de onderste ledematen is verdeeld. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de benen (dijen, knieën, kuiten) of de voeten elkaar niet raken. Indien nodig, steekt u een vel papier tussen uw benen.
Dat hangt af van de soort weegschaal die u gebruikt: - Diagnostische weegschaal: de meting wordt vertekend. - Andere weegschaal: geen invloed op de meting.
Het toestel kan worden afgeveegd met een spons en afwasmiddel. Gebruik geen metalen schuurspons of schuurpoeder. Dompel deze nooit onder in water.
Berg uw weegschaal liggend op zonder iets erop. Als u de weegschaal gedurende langere tijd niet gebruikt, verwijdert u de batterijen.
Wij raden altijd aan om nieuwe alkalibatterijen (LR03-batterijen) te gebruiken en nooit salinische batterijen (R03-batterijen) of oplaadbare batterijen (HR03-batterijen). Vervang altijd alle batterijen door nieuwe alkalibatterijen. Dat is niet van toepassing op weegschalen die CR2032-knoopcelbatterijen of lithiumbatterijen gebruiken.
Het is normaal dat de melding “8888” wordt weergegeven wanneer de batterijen worden geplaatst. Het product bevindt zich in de initialisatiefase. Plaats het op een vlak oppervlak en wacht tot de melding verdwijnt. Door het te verplaatsen of erop te gaan staan wanneer “8888” wordt weergegeven, begint de initialisatie opnieuw. De initialisatie kan 5 à 30 seconden duren.
De weegschalen hebben een afwijking tijdens het wegen gedetecteerd en herkalibreren momenteel. U moet van de weegschalen stappen en wachten tot “0,0” wordt weergegeven voor u er opnieuw opstapt.
Het virtuele toetsenbord wordt pas geactiveerd wanneer de weging is voltooid. Volg de onderstaande regels: - Stap van het product wanneer de weging is voltooid, - Druk met slechts één vinger op de toetsen, - Gebruik één vinger om om op de toetsen te drukken, - Gebruik alleen een vinger om op de toetsen te drukken (geen objecten).
Ja, een diagnostische weegschaal meet de vetvrije lichaamsmassa en door deze af te trekken van de totale lichaamsmassa, geeft de weegschaal het totale lichaamsvet aan, waar dat ook zit.
Ja, het gewicht van kleding wordt toegevoegd aan de vetmassa.
Bij de productiekalibratie van de weegschaal kunnen zich enkele variaties per weegschaal voordoen. Sommige verschillen uit deze variaties kunnen verschijnen als u uw gewicht op twee verschillende weegschalen vergelijkt.
We raden u aan uw arts te raadplegen om na te gaan of de slimme weegschaal veilig kan worden gebruikt tijdens uw zwangerschap. Als u die gebruikt, dan zal de lichaamsvetberekening niet juist zijn. We raden dan ook aan om geen rekening te houden met deze resultaten tijdens de zwangerschap.
U mag de slimme weegschaal niet gebruiken als u een pacemaker of een ander medisch apparaat hebt. De slimme weegschalen sturen een zwak elektrisch signaal door uw lichaam om uw lichaamsvetmassa te meten, en dat signaal kan een pacemaker (of ander medisch apparaat) schaden of verstoren.
Hydratatie is essentieel voor de normale werking van je lichaam. Door het vochtgehalte te meten weet je wanneer je te weinig vocht in je lichaam hebt.
Lean mass bestaat uit lichaamswater, organen, botten en spieren en speelt een belangrijke rol voor het dagelijkse energieverbruik.
Met deze index houd je je Fat Mass in het oog, een energiereserve die essentieel is voor je lichaam.
Een belangrijke indicator om je lichaamsbouw te beoordelen en mogelijk overgewicht te vermijden.