- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Ciabatta broodjes met geitenkaas, honing en walnoten
Ciabatta broodjes met geitenkaas, honing en walnoten
- Totale tijd 14min
- 10min
Bereiding - 4min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
2 stuks
2 stuk Mini ciabatta broodjes
2 el Walnootolie
0.5 Geitenkaas
2 el Honing
2 Verse tijm
1 el Walnoot
Peper
Zeezout
Toebehoren
Toasted sandwich plates
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de ciabatta's doormidden om ze in een portemonneevorm te openen.
Stap 2 /6
Week de binnenkant van de broodjes in walnootolie.
Stap 3 /6
Leg de plakjes geitenkaas aan één kant van het broodje. Doe er wat honing, verse tijm en een paar walnoten bovenop. Werk af met peper en zeezout.
Stap 4 /6
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /6
Sluit de ciabatta broodjes en doe ze in het apparaat.
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op en smullen maar!