- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Empanada's met zalm
Empanada's met zalm
- Totale tijd 31min
- 25min
Bereiding - 6min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
7 stuks
1 Bladerdeeg
120 g Zalm
2 el Citroensap
1 tl Citroenschil
1 tl Paprikapoeder
1 tl Roze peper
1 tl Gember
1 el Olijfolie
2 snuifje Zout
Toebehoren
Empanadas
Bereiding
Stap 1 /6
Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed.
Stap 2 /6
Leg 1 eetlepel van het mengsel in de vorm van een quenelle in het midden van elke schijf.
Stap 3 /6
Vouw het deeg om en vorm zo de flap, druk de randen aan en druk de bovenkant van de flap lichtjes plat met je hand.
Stap 4 /6
Verwarm uw apparaat voor.
Stap 5 /6
Doe de flapjes in het apparaat. Bak tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Stap 6 /6
Doe de flapjes in het apparaat. Bak tot ze goudbruin en knapperig zijn.