Graanrepen met kokos en witte chocolade
Tefal
Recept door Tefal

Graanrepen met kokos en witte chocolade

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 1u 20min
  • Bereiding
    15min
  • Koken
    35min
  • Afkoelen
    30min

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 60 g Kokosboter

  • 2 Eiwitten

  • 40 g Agavesiroop

  • 80 g Havermoutvlokken

  • 40 g Gezeefd kokosmeel

  • 30 g Geraspte kokos

  • 50 g Fijngehakte witte chocolade

  • 1 Zout

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 minicakejes
    Bakvorm voor 6 minicakejes

Bereiding

Stap 1 /4

Vul een kom met de kokosboter. Zet de kom in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd.

  • 60g Kokosboter

Stap 2 /4

Meng in een kom de eiwitten, de gesmolten kokosboter, een snufje zout en de agavesiroop. Voeg de havermoutvlokken, de geraspte kokos, het kokosmeel en de witte chocolade toe. Verdeel het deeg over de vormpjes. Druk aan met de bolle kant van een lepel. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.

  • 60g Kokosboter
  • 2 Eiwitten
  • 40g Agavesiroop
  • 80g Havermoutvlokken
  • 40g Gezeefd kokosmeel
  • 30g Geraspte kokos
  • 50g Fijngehakte witte chocolade
  • 1 Zout
  • Bakvorm voor 6 minicakejes

Stap 3 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Stap 4 /4

Zet koel alvorens de repen uit de vormpjes te halen.