- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Mignardises met rozijnen
Mignardises met rozijnen
- Totale tijd 12min
- 10min
Bereiding - 2min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
25 stuks
5 cl Rum
30 g Rozijnen
50 g Boter
60 g Fijne kristalsuiker
1 Ei
80 g Bloem
0.5 tl Bakpoeder
Toebehoren
Small bites plates
Bereiding
Stap 1 /6
Breng de rum en rozijnen gedurende 30 seconden aan de kook in een steelpan. Laat afkoelen en giet de rozijnen af.
Stap 2 /6
Meng de boter en suiker, voeg dan het ei, de bloem, het bakpoeder en de rozijnen toe tot je een homogeen deegmengsel hebt.
Stap 3 /6
Verwarm uw apparaat voor.
Stap 4 /6
Doe een halve eetlepel beslag in elk vormpje.
Stap 5 /6
Controleer of het gaar is en start opnieuw indien nodig.
Stap 6 /6
Haal uit de vormpjes en laat afkoelen.