Mini chocolademadeleines
- Totale tijd 18min
- 15min
Bereiding - 3min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
16 stuks
1 Ei
50 g Fijne kristalsuiker
50 g Boter
2 cl Melk
100 g Bloem
10 g Cacaopoeder
1 tl Bakpoeder
30 g Pure chocolade
Toebehoren
Mini-madeleine plates
Bereiding
Stap 1 /6
Klop het ei en de suiker in een grote kom tot het mengsel wit en schuimig wordt.
Stap 2 /6
Voeg dan de gesmolten boter en melk toe. Spatel voorzichtig de bloem, cacao, bakpoeder en chocoladestukjes erdoor. Meng voorzichtig tot het mengsel mooi homogeen is.
Stap 3 /6
Verwarm het apparaat voor.
Stap 4 /6
Vorm met een theelepel balletjes en leg deze op de madeleinevormpjes.
Stap 5 /6
Controleer of het gaar is en start opnieuw indien nodig.
Stap 6 /6
Laat het op een rooster afkoelen.