- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Red velvet hartwafels
Red velvet hartwafels
- Totale tijd 53min
- 20min
Bereiding - 3min
Koken - 30min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
36 stuks
250 g Bloem
1 snuifje Zout
75 g Suiker
1 zakje Bakpoeder
2 Ei
1 el Vloeibare vanille
25 cl Melk
100 g Boter
1 el Cacaopoeder
1 el Rode kleur
Toebehoren
Heart waffle plates
Bereiding
Stap 1 /8
Meng de bloem, het zout, de suiker en het bakpoeder door elkaar in een grote kom. Voeg de eieren, melk en vanille toe en meng goed.
Stap 2 /8
Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het deegmengsel homogeen wordt. Voeg de cacao en kleur toe en meng goed.
Stap 3 /8
Laat dit 30 minuten rusten.
Stap 4 /8
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /8
Giet een kleine lepel beslag in het midden van elk vormpje op de wafelplaat.
Stap 6 /8
Sluit het apparaat en bak tot de wafels goudbruin en krokant zijn.
Stap 7 /8
Herhaal met de rest van het mengsel.
Stap 8 /8
Laat de wafels na het bakken op een rooster rusten zodat ze knapperig blijven.