- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Traditionele wafels
Traditionele wafels
- Totale tijd 53min
- 20min
Bereiding - 3min
Koken - 30min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
12 stuks
250 g Bloem
1 snuifje Zout
75 g Suiker
1 zakje Bakpoeder
2 Ei
25 cl Melk
1 el Vloeibare vanille
100 g Boter
Toebehoren
Waffle plates
Bereiding
Stap 1 /6
Meng de bloem, het zout, de suiker en het bakpoeder door elkaar in een grote kom.
Stap 2 /6
Voeg de eieren, melk en vanile toe. Meng goed door elkaar.
Stap 3 /6
Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het deegmengsel homogeen wordt. Laat dit 30 minuten rusten.
Stap 4 /6
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /6
Giet een kleine lepel beslag in het midden van de bakplaat. Vul het niet helemaal op, zodat het niet kan overlopen.
Stap 6 /6
Herhaal de stappen totdat je het mengsel helemaal opgebruikt hebt.