- Home
- Recepten
- Recepten overzicht
- Wentelteefjes
Wentelteefjes
- Totale tijd 24min
- 20min
Bereiding - 4min
Koken - 0min
Afkoelen
Compatibele toestellen (1)
Ingrediënten
8 stuks
8 reepje Briochebrood
4 Ei
50 cl Melk
100 g Fijne kristalsuiker
1 tl Vanille-extract
1 tl Gemalen kaneel
Zout en peper
40 g Bruine suiker
Boter
Toebehoren
French toast plates
Bereiding
Stap 1 /6
Klop in een kom de eieren, melk, suiker, vanille-extract en kaneel door elkaar. Voeg een snuifje zout en water peper toe.
Stap 2 /6
Dompel de briochesneetjes in het mengsel en zorg ervoor dat ze de vloeistof aan elke kant gedurende een paar seconden kunnen absorberen. Zet opzij op een bakplaat.
Stap 3 /6
Verdeel de vloeistof met een eetlepel over de plakjes. Strooi de bruine suiker over de bovenkant van de sneetjes.
Stap 4 /6
Verwarm het apparaat voor.
Stap 5 /6
Smelt een beetje boter op het bord. Leg de sneetjes er met een platte spatel bovenop.
Stap 6 /6
Dien warm op.