Witte pizza met geitenkaas - Recepten undefined | Tefal
Tefal
Recept door Tefal

Witte pizza met geitenkaas

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 25min
  • Bereiding
    5min
  • Koken
    20min
  • Afkoelen
    0min

Ingrediënten

1 eenheid

  • 2 Mozzarella

  • 2 Tomaten

  • 35 g Pistaches (zonder dop)

  • 1 straaltje Olie

  • 1 Pizzadeeg

  • 30 g Verse geitenkaas

  • 1 tl gedroogde oregano

  • 1 tl Gedroogde basilicum

  • zout en peper

  • 10 bladje Basilicum

  • 150 g Rucola

Bereiding

Stap 1 /7

Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.

Stap 2 /7

Snijd de mozzarella in plakjes, de tomaten in blokjes en hak de pistachenoten fijn.

  • 2 Mozzarella
  • 2 Tomaten
  • 35g Pistaches (zonder dop)

Stap 3 /7

Verhit de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Giet de olie erin. Leg je pizzadeeg in de pan en bak 10 minuten op laag vuur.

  • 1straaltje Olie
  • 1 Pizzadeeg

Stap 4 /7

Draai je deeg om. Verdeel de verse kaas, leg de mozzarella, de tomaten en de gemalen pistachenoten erop.

  • 2 Mozzarella
  • 2 Tomaten
  • 35g Pistaches (zonder dop)
  • 30g Verse geitenkaas

Stap 5 /7

Bestrooi met oregano en gedroogde basilicum. Breng op smaak met zout en peper.

  • 1tl gedroogde oregano
  • 1tl Gedroogde basilicum
  • zout en peper

Stap 6 /7

Laat 10 minuten op een zacht vuurtje koken.

Stap 7 /7

Leg de basilicumblaadjes erop en garneer met rucola.

  • 10bladje Basilicum
  • 150g Rucola