Biscuittaart uit de Savoie - Recette Cake Factory | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Biscuittaart uit de Savoie

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 35min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    15min
  • Repos
    5min

Ingrédients

2 ovenlading

  • 8 Eieren

  • 160 g Suiker

  • 60 g Suiker

  • 70 g Bloem

  • 70 g Maizena

Accessoires

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Préparation

Etape 1 /5

Klop de eierdooiers in een kom los met de suiker. Zeef de bloem en het zetmeel boven een kom en meng door elkaar.

  • 8 Eieren
  • 160g Suiker
  • 70g Bloem
  • 70g Maizena

Etape 2 /5

Klop de eiwitten stijf. Wanneer ze stevig worden, voeg je de suiker toe zonder te stoppen met kloppen. Voeg de eiwitten bij het deeg.

  • 8 Eieren
  • 60g Suiker

Etape 3 /5

Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Etape 4 /5

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Etape 5 /5

Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.

Recettes similaires

Tefal
Tefal
35min

Biscuit de Savoie

ratings.0

Biscuittaart uit de Savoie - Recette Cake Factory | Tefal
Biscuit de Savoie