- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij
Bread cake met appel en hazelnoot, glutenvrij
- Temps Total 1h 2min
- 20min
Préparation - 37min
Cuisson - 5min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
40 g Maizena
170 g Bloem
1 tl Natriumbicarbonaat
3 Ei
80 g Witte suiker
70 g Hazelnootpoeder
100 g Appel
15 cl Hazelnootmelk
1 Appel
70 g Hazelnoten
1 Zout
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /6
Klop de eieren en de suiker in een kom. Voeg de appelmoes, de hazelnootmelk, het hazelnootpoeder en een snufje zout toe. Roer goed door elkaar.
Etape 2 /6
Voeg de samen gezeefde bloem, maizena en natriumbicarbonaat toe en roer goed.
Etape 3 /6
Giet het beslag in een ingevette vorm en zet in de Cake Factory. Verdeel de hazelnoten over de vorm.
Etape 4 /6
Schil de appel, snij in kwarten. Verwijder de pitjes. Snij elk stuk appel in 4 of 5 plakjes. Druk de plakjes in het beslag.
Etape 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Etape 6 /6
Haal de cake uit de vorm. serveer lauw.