Frambozen-pistachetaart - Recette Cake Factory | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Frambozen-pistachetaart

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 5min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    40min
  • Repos
    10min

Ingrédients

2 ovenlading

  • 4 Eieren

  • 300 g Suiker

  • 40 g Pistachepasta

  • 250 g Gewone yoghurt

  • 10 cl Neutrale olie (100 g)

  • 2 cl Citroensap (20 g)

  • 400 g Bloem

  • 2 Bakpoeder (10 g)

  • 100 g Ongezouten, zeer fijn gehakte pistachenootjes

  • 300 g Gewassen frambozen

  • Hele pistachenootjes

  • Frambozen

Accessoires

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Préparation

Etape 1 /6

Doe de eieren en de suiker in een kom en klop flink totdat het mengsel licht wit wordt.

  • 4 Eieren
  • 300g Suiker

Etape 2 /6

Voeg de pistachepasta toe en klop om deze goed op te nemen. Voeg de yoghurt, de citroensap en de olie toe en meng goed door elkaar.

  • 40g Pistachepasta
  • 250g Gewone yoghurt
  • 10cl Neutrale olie (100 g)
  • 2cl Citroensap (20 g)

Etape 3 /6

Voeg de bloem met het bakpoeder en de gehakte pistachenootjes toe en klop flink.

  • 400g Bloem
  • 2 Bakpoeder (10 g)
  • 100g Ongezouten, zeer fijn gehakte pistachenootjes

Etape 4 /6

Voeg de frambozen toe en meng voorzichtig met de spatel om ze niet te breken. Giet in de ingevette bakvorm. Leg enkele frambozen en hele pistachenootjes op het beslag. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • 300g Gewassen frambozen
  • Hele pistachenootjes
  • Frambozen
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Etape 5 /6

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.

Etape 6 /6

Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.