- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Gebakken kippenborst met zomerse groenten
Gebakken kippenborst met zomerse groenten
- Temps Total 45min
- 15min
Préparation - 30min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (12)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Grill Intelligent - 6 programmes OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite GC750D12 Grill Intelligent - 12 programmes OptiGrill+ GC718D10 Grill Intelligent - 6 programmes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
250 g Ui (ongeveer 2)
2 teentje Knoflook
250 g Gele paprika (ongeveer 1)
350 g Courgette (ongeveer 2 kleine), in blokjes gesneden
40 cl Tomatenpuree
1 el Tijm
Zout, peper
450 g Kipfilets (ongeveer 2 grote)
1 tl Paprikapoeder
1 el Olijfolie
Accessoires
Bakplaat Bakplaat XL
Préparation
Etape 1 /3
Pel en snipper de ui en de knoflookteentjes. Was de paprika, verwijder de zaadjes en snijd in kleine blokjes. Was de courgettes en snijd in kleine blokjes. Doe alle groenten in de oven met de tomatenpuree en tijm. Voeg zout en peper toe en meng door elkaar.
Etape 2 /3
Zet de accessoire in de OptiGrill voordat het apparaat opgewarmd is. Sluit de Optigrill en zet aan. Het programma Manual wordt automatisch geselecteerd. Selecteer de oranje kleurinstelling met de M-knop en druk op OK. Wanneer de Optigrill is voorverwarmd, bak het geheel nog 10 minuten.
Etape 3 /3
Meng de groenten door elkaar, voeg de kipfilets toe en druk ze in de groenten, bestrooi met paprikapoeder en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met een beetje olijfolie en sluit de gril. Laat nog 20 minuten bakken.