Gemarineerde lamskoteletjes met Italiaanse kruiden - Recette OptiGrill 4in1 | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Gemarineerde lamskoteletjes met Italiaanse kruiden

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h 23min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    8min
  • Repos
    1h

Ingrédients

4 personen

  • 4 Jeneverbessen

  • 4 Witte peperkorrels

  • 1 Lente-ui

  • 1 teentje Teentjes fijngehakte look

  • 2 el Eetlepels witte wijn

  • 6 el Olijfolie

  • 0.5 zeste Van een halve citroen

  • 1 tl Italiaanse kruiden

  • 8 Lamskoteletjes (600 g)

  • Zout

Préparation

Etape 1 /3

Gebruik een deegroller of de bodem van een steelpan om de jeneverbessen en de peper te pletten. Doe ze in een grote kom. Snijd de lente-ui in dunne stukjes en voeg deze samen met de fijngesneden knoflook toe aan de pan. Voeg de witte wijn, olijfolie, citroenschil en Italiaanse kruidenmix toe. Meng goed. Voeg dan de lamskoteletjes toe en zorg ervoor dat ze goed in de marinade trekken. Zet voor minstens 1 uur in de koelkast.

  • 4 Jeneverbessen
  • 4 Witte peperkorrels
  • 1 Lente-ui
  • 1teentje Teentjes fijngehakte look
  • 2el Eetlepels witte wijn
  • 6el Olijfolie
  • 0.5zeste Van een halve citroen
  • 1tl Italiaanse kruiden
  • 8 Lamskoteletjes (600 g)

Etape 2 /3

Zet uw OptiGrill in de Barbecue-stand. Zet de zijthermostaat op stand 4. Leg de lamskoteletjes op de OptiGrill zodra hij voorverwarmd is en bak ze 4 minuten aan elke kant. Verdeel de koteletten gelijkmatig over de twee grillplaten zodat ze gelijkmatig bruin worden.

Etape 3 /3

Zodra de koteletten gaar zijn, op borden schikken en direct serveren.

Recettes similaires

Tefal
Tefal
50min

Pain au camembert

ratings.NaN

Gemarineerde lamskoteletjes met Italiaanse kruiden - Recette OptiGrill 4in1 | Tefal
Pain au camembert