- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Gembermeringues
Gembermeringues
- Temps Total 3h
- 15min
Préparation - 1h 45min
Cuisson - 1h
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
1 Eiwit
25 g Suiker
25 g Poedersuiker
Gember
25 g Gember
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /6
Klop het eiwit stijf. Voeg wanneer het eiwit stijf is de suiker toe en blijf kloppen.
Etape 2 /6
Voeg vervolgens de poedersuiker en de gember in poedervorm toe en blijf kloppen totdat het mengsel glad en glanzend is. Voeg als laatste de stukjes gekonfijte gember toe en meng alles met een spatel.
Etape 3 /6
Giet het mengsel in een spuitzak.
Etape 4 /6
Knip een stuk bakpapier uit en leg dit op de bodem van de Cake Factory-vorm.
Etape 5 /6
Maak meringues met een doorsnede van 3 of 4 centimeter en plaats de vorm in de Cake Factory.
Etape 6 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Laat de meringues volledig afkoelen en hard worden voordat je ze van het bakpapier haalt.