- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Glutenvrije pavlovataart met rode vruchten
Glutenvrije pavlovataart met rode vruchten
- Temps Total 3h
- 30min
Préparation - 2h
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
2 eiwitten
60 g Poedersuiker
75 g Suiker
Citroensap
40 g Poedersuiker
20 cl Vloeibare room
100 g Mascarpone
350 g Rode vruchten
Poedersuiker
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /8
(MERINGUES) Voeg aan de eiwitten een paar druppels citroensap of witte azijn toe (optioneel) en klop ze stijf.
Etape 2 /8
Voeg de suiker toe wanneer de eiwitten goed schuimig zijn. Blijf nog 5 minuten kloppen zodat ze glad en glanzend worden. Voeg met een spatel de poedersuiker toe. Giet in een spuitzak met gekartelde spuitmond.
Etape 3 /8
Vet de vorm in. Spuit op de bodem van de bakvorm 4 grote meringues en plaats de vorm in de Cake Factory.
Etape 4 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Etape 5 /8
Laat afkoelen en haal voorzichtig los.
Etape 6 /8
(DECORATIE) Klop met de mixer of in een keukenapparaat de vloeibare room en de mascarpone tot slagroom. Voeg de rest van de poedersuiker toe en klop om alles goed te mengen. Giet in een spuitzak met gekartelde spuitmond. Zet koud weg.
Etape 7 /8
Was de rode vruchten. Ontkroon de aardbeien en snijd ze in tweeën.
Etape 8 /8
Bedek de meringues met slagroom. Versier met de rode vruchten. Bestrooi met poedersuiker.