Hartige pannenkoek plank met dipkaas - Recette undefined | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Hartige pannenkoek plank met dipkaas

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 30min
  • Préparation
    20min
  • Cuisson
    10min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 eieren

  • 250 g bloem

  • 750 ml melk

  • 1 camembert

  • 3 plakjes rauwe ham

  • 80 g geraspte mozzarella

  • 3 plakjes achterham

  • 80 g geraspte (oude) kaas

  • 3 plakjes Pain d'Ardenne

  • 80 g champignons

  • rucola

  • zout

  • peper

Préparation

Etape 1 /7

Plaats de camembert in het midden van je Tefal Ingenio koekenpan zonder handvat of in een ovenschaal en zet hem 10 minuten in de oven op 180°C.

Etape 2 /7

Meng de bloem, de eieren, het zout en de peper en giet er al roerend de melk bij om een ​​pannenkoekenbeslag te verkrijgen. Bak 9 pannenkoeken in een pannenkoekpan. Bak de champignons in een andere koekenpan.

Etape 3 /7

Verdeel de geraspte mozzarella en de plakken rauwe ham op 3 van de 9 pannenkoeken en vouw deze dicht zoals op de foto.

Etape 4 /7

Verdeel de geraspte kaas en de plakken achterham ham op weer 3 pannenkoeken en vouw dicht.

Etape 5 /7

Leg de rucola, de champignons en de plakjes Pain d'Ardenne op de laatste 3. Vouw ook deze pannenkoeken dicht.

Etape 6 /7

Schik alle pannenkoeken in de Ingenio pan of in een schaal zoals op de foto, zodat ze rondom de camembert liggen. Bak opnieuw gedurende 8 minuten op 170°C in de oven.

Etape 7 /7

Serveer direct en geniet ervan door de pannenkoeken in de gesmolten kaas te dopen. Je kunt de camembert eventueel ook vervangen door bijvoorbeeld brie.

Recettes similaires

Tefal
Tefal
30min

Planche de crêpes salées avec fromage

ratings.NaN

Hartige pannenkoek plank met dipkaas - Recette undefined | Tefal
Planche de crêpes salées avec fromage