Madeleine Lollipop - Recette Cake Factory | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Madeleine Lollipop

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 2h 3min
  • Préparation
    30min
  • Cuisson
    33min
  • Repos
    1h

Ingrédients

3 ovenlading

  • 6 Eieren

  • 3 Eierdooier

  • 360 g Bloem

  • 300 g Suiker

  • 300 g Licht gezouten boter

  • 18 g Bakpoeder

  • 3 teentje Vanillestokje

  • Niet-verwerkte sinaasappel

  • 450 g Melkchocolade

  • Veelkleurige hagelslag

Accessoires

  • Tefal-bakvorm voor 8 madeleines
    Tefal-bakvorm voor 8 madeleines
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Préparation

Etape 1 /6

Smelt de boter met het aangegeven programma en de aangegeven tijd.

  • 300g Licht gezouten boter

Etape 2 /6

Doe de eieren, de suiker, de vanillezaadjes en de sinaasappelschil in een slakom. Meng met een garde of mixer tot het mengsel wit wordt. Voeg de bloem en het bakpoeder toe. Meng en voeg de afgekoelde boter toe. Laat 1 uur rusten op een koele plaats.

  • 6 Eieren
  • 360g Bloem
  • 300g Suiker
  • 18g Bakpoeder
  • 3teentje Vanillestokje
  • zeste Niet-verwerkte sinaasappel

Etape 3 /6

Nadat u het uit de koelkast hebt gehaald, mixt u het beslag nogmaals om het uit te rekken en de vorm te vullen, 20 g per inkeping, waarna u het 5 minuten in de vriezer zet.

Etape 4 /6

Plaats de vorm vervolgens in de Cake Factory en start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen voor de volgende batches. Haal de madeleines uit de vorm en leg ze op een rooster tot ze volledig zijn afgekoeld.

Etape 5 /6

Doe de gesmolten chocoladeblokjes in de Cake Factory vorm. Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen voor de volgende batches. Strijk het glad met een houten lepel. Doe de gesmolten chocolade in een kleine kom.

  • 450g Melkchocolade

Etape 6 /6

Druk een lollipop stokjein elke madeleine en doop de helft van de madeleine in de chocolade. Voeg wat hagelslag toe en laat opstijven op bakpapier.

  • Veelkleurige hagelslag