- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Vegan black velvet cake
Vegan black velvet cake
- Temps Total 1h 44min
- 25min
Préparation - 44min
Cuisson - 35min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
22 cl Soja
2 cl Citroensap
250 g Bloem
2 Actieve kool
1 tl Bakpoeder
150 g Suiker
8 cl Olie
200 g Witte chocolade
20 g Honing
2 cl Olie
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /6
(GEBAK) Vul een maatbeker met de benodigde hoeveelheid sojamelk. Voeg het citroensap toe. Laat enkele minuten rusten totdat de sojamelk schift.
Etape 2 /6
Bedek een grote taartvorm met bakpapier.
Etape 3 /6
Meng in een kom met de garde de suiker en de olie. Voeg de sojamelk toe en vervolgens de gezeefde droge ingrediënten (bloem, gist, actieve kool). Meng door elkaar.
Etape 4 /6
Giet het beslag in de bakvorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal de cake uit de vorm en laat helemaal afkoelen.
Etape 5 /6
(TOPPING) Smelt de witte chocolade, de honing en de olie met het programma gedurende de aangegeven tijd.
Etape 6 /6
Roer voorzichtig door met de garde en giet over de cake.