- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Vegan en glutenvrije vloeibare chocoladecakejes
Vegan en glutenvrije vloeibare chocoladecakejes
- Temps Total 35min
- 15min
Préparation - 15min
Cuisson - 5min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
2 ovenlading
12 cl Olie
40 cl Sojamelk
140 g Suiker
400 g Chocolade
20 g Bloem
120 g Bloem
2 Zout
Accessoires
6 muffins bakvorm
Préparation
Etape 1 /6
Hak de chocolade fijn en doe in een kom.
Etape 2 /6
Breng de olie al kloppend aan de kook met de boekweitmeel en de zout. Voeg de sojamelk en de suiker toe en blijf kloppen totdat het mengsel dik is.
Etape 3 /6
Giet op de chocolade, laat 1 minuut rusten en klop zachtjes totdat de chocolade is gesmolten. Voeg de rest van de bloem toe. Meng door elkaar.
Etape 4 /6
Verdeel het beslag gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Etape 5 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Etape 6 /6
Laat 5 minuten rusten voor je ze uit de vorm haalt en wacht niet te lang met opeten om te genieten van de vloeibare binnenkant.