Wentelteefjes met kaas - Recette undefined | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Wentelteefjes met kaas

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 55min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    45min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 0.5 Ui

  • 1 Reblochon kaas

  • 4 Gekookte ham

  • 400 g Brood

  • 1 l Melk

  • 10 g Maïzena

  • zout, peper

  • Nootmuskaat

  • Komijn

  • 6 Eieren

  • Groene salade

Préparation

Etape 1 /6

Zorg ervoor dat je de Ingenio-handgreep verwijdert wanneer je op een kookplaat en/of in de oven bakt.

Etape 2 /6

Verwarm jouw oven voor op 180°C. Pel en snijd de ui fijn. Snijd de Reblochon kaas in plakjes. Snijd de ham in reepjes.

  • 0.5 Ui
  • 1 Reblochon kaas
  • 4 Gekookte ham

Etape 3 /6

Verwarm de pan en wacht tot het Thermo-Signaal volledig rood wordt. Bak de sneetjes brood bruin en zet ze apart.

  • 400g Brood

Etape 4 /6

Klop in de pan de melk, maïzena, zout, peper, nootmuskaat en komijn door elkaar, gevolgd door de eieren en de uien. Week het brood in het mengsel.

  • 0.5 Ui
  • 1l Melk
  • 10g Maïzena
  • zout, peper
  • noten Nootmuskaat
  • Komijn
  • 6 Eieren

Etape 5 /6

Verdeel de kaas en de ham over het brood en wacht tot het brood het vocht heeft opgenomen. Zet de pan in de oven en verwijder het handvat. Laat 45 minuten garen.

  • 1 Reblochon kaas
  • 4 Gekookte ham

Etape 6 /6

Serveer warm of koud met een groene salade.