- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Zachte cake met witte chocolade
Zachte cake met witte chocolade
- Temps Total 59min
- 15min
Préparation - 39min
Cuisson - 5min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
3 ovenlading
300 g Witte dessertchocolade
120 g Boter
150 g Kwark
120 g Suiker
6 Eieren
75 g Bloem
120 g Veenbessen
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /7
Smelt de boter en de witte chocolade met het programma gedurende de aangegeven tijd.
Etape 2 /7
Meng de gesmolten chocolade en de kwark.
Etape 3 /7
Doe de eieren en de suiker in een kom en meng met een mixer.
Etape 4 /7
Voeg de chocolade en vervolgens de bloem toe, en meng door elkaar.
Etape 5 /7
Vet de bakvorm in en bestuif met bloem. Giet hier nu het beslag in. Verdeel de veenbessen over het beslag.
Etape 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Etape 7 /7
Laat rusten en haal uit de vorm.