- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Canelés
Canelés
- Temps Total 1h 20min
- 15min
Préparation - 55min
Cuisson - 10min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
2 ovenlading
2 Ei
2 Eierdooier
60 g Boter
300 g Suiker
150 g Bloem
60 g Rum
600 g Halfvolle melk
2 Vanillestokje
Accessoires
Tefal-bakvorm voor 10 canelés
Préparation
Etape 1 /8
Breng de melk en de boter aan de kook met het vanillestokje dat eerst is opengesneden en uitgeschraapt.
Etape 2 /8
Meng in een kom de bloem, suiker, het ei en de eierdooiers.
Etape 3 /8
Voeg de kokende melk toe. Roer goed door elkaar totdat je een vloeibaar en glad beslag hebt.
Etape 4 /8
Zet gedurende 1 uur koud weg en voeg vervolgens de rum toe.
Etape 5 /8
Verdeel het deeg gelijkmatig over de vormen en zet in de Cake Factory.
Etape 6 /8
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Etape 7 /8
Start het programma opnieuw volgens de aangegeven tijd.
Etape 8 /8
Laat 10 minuten afkoelen en haal uit de vorm.

