- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Cheesecake hartwafels
Cheesecake hartwafels
- Temps Total 58min
- 25min
Préparation - 3min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
12 stuks
250 g Bloem
1 snuifje Zout
1 zakje Bakpoeder
75 g Suiker
2 Ei
25 cl Melk
100 g Boter
200 g Roomkaas
1 el Vloeibare vanille
100 g Bloemsuiker
1 tl Vanille-extract
1 Citroenzeste
250 g Aardbei
100 g Koekje
Zout
Accessoires
Heart waffle plates
Préparation
Etape 1 /8
Meng de bloem, het zout en het bakpoeder door elkaar in een grote kom. Voeg de eieren en melk toe en meng goed.
Etape 2 /8
Voeg de gesmolten boter toe en meng tot het mengsel homogeen wordt. Laat dit 30 minuten staan.
Etape 3 /8
Klop in een andere kom de verse kaas met de poedersuiker, vanille-extract en geraspte citroenschil tot een gladde, romige massa.
Etape 4 /8
Verwarm het apparaat voor.
Etape 5 /8
Giet een kleine lepel beslag in het midden van elk vormpje op de wafelplaat.
Etape 6 /8
Sluit het apparaat en bak tot de wafels goudbruin en krokant zijn.
Etape 7 /8
Herhaal tot alle beslag opgebruikt is.
Etape 8 /8
Zodra de wafels klaar zijn, smeer je het roomkaasmengsel royaal over elke wafel uit. Beleg met de plakjes aardbei en bestrooi met de verkruimelde koekjes.