- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Chocolademadeleines
Chocolademadeleines
- Temps Total 27min
- 10min
Préparation - 17min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
35 g Boter
2.5 cl Melk
Ei
25 g Poedersuiker
10 g Honing
Citroensap
45 g Bloem
2 Bakpoeder
10 g Cacao
15 g Chocolade
1 Zout
Accessoires
Tefal-bakvorm voor 8 madeleines
Préparation
Etape 1 /6
Doe de boter in een kom, zet de kom in de Cake Factory en start het programma volgens de aangegeven tijd. Roer vervolgens de melk er doorheen.
Etape 2 /6
Klop in een kom het ei, de suiker, de honing, het citroensap en een snufje zout.
Etape 3 /6
Voeg de gesmolten boter en de melk toe.
Etape 4 /6
Voeg als laatste de bloem, het cacaopoeder en de bakpoeder toe. Klop op hoge snelheid en voeg vervolgens de stukjes chocolade toe en roer goed door.
Etape 5 /6
Giet het beslag in de vormen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Etape 6 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal uit de vorm en eet warm.