- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Gekruide Parmezaanse aardappelen
Gekruide Parmezaanse aardappelen
- Temps Total 20min
- 15min
Préparation - 5min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (18)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Grill Intelligent - 6 programmes OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite XL GC760D12 Grill Intelligent - 16 programmes OptiGrill Elite GC750D12 Grill Intelligent - 12 programmes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 stuk grote aardappelen, ongeveer 1 kg
30 ml olijfolie
1 el Provençaalse kruiden
zout en peper
50 g geraspte Parmezaanse kaas
Préparation
Etape 1 /3
Kook de aardappelen 6 minuten in de magnetron totdat ze enigszins zacht zijn. Laat ze afkoelen. Snijd de aardappelen in plakken van 1 cm dik. Meng de olijfolie, Provençaalse kruiden en zout en peper door elkaar. Bestrijk elke aardappelschijf aan beide kanten met dit mengsel.
Etape 2 /3
Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de grilplaten licht in met olie. Leg de aardappelen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Laat ze 5 minuten roosteren totdat ze zacht en krokant zijn.
Etape 3 /3
Leg de aardappelen op een grote schaal en bestrooi met Parmezaanse kaas.