- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Genoise met jam
Genoise met jam
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
4 Eieren
125 g Suiker
125 g Bloem
1 zakje Bakpoeder
100 g Jam
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /5
Meng het bakpoeder met de bloem in een kom.
Etape 2 /5
Klop met een mixer de eiwitten stijf. Voeg als ze stevig zijn de suiker, de eierdooiers en de bloem toe.
Etape 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Etape 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Etape 5 /5
Wanneer de genoise gaar is, snijd je hem horizontaal in tweeën en beleg je de onderste helft rijkelijk met jam. Leg vervolgens het bovenste gedeelte er weer op.