- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade
Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade
- Temps Total 4h 10min
- 10min
Préparation - 0min
Cuisson - 4h
Repos
Appareils compatibles (17)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Grill Intelligent - 6 programmes OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite GC750D12 Grill Intelligent - 12 programmes OptiGrill+ XL GC728D10 Grill Intelligent - 9 programmes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
4 stuk kippendijen
250 g naturel yoghurt
2 el rozemarijn
3 el Dijonmosterd
4 teentje teentje knoflook
zout
peper
Préparation
Etape 1 /2
Meng de yoghurt met de mosterd, rozemarijn, knoflook, zout en peper. Schenk dit mengsel over de kippendijen en laat ten minste 4 uur marineren in de koelkast.
Etape 2 /2
Zet de gril aan. Selecteer het programma Kip en druk op OK. Vet de platen licht in met olie. Leg de kippendijen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Gril de kippenpoten volgens de gewenste bereidingstijd.

