Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade - Recette OptiGrill + | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Kippendijen in yoghurt-rozemarijnmarinade

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 4h 10min
  • Préparation
    10min
  • Cuisson
    0min
  • Repos
    4h

Ingrédients

4 personen

  • 4 stuk kippendijen

  • 250 g naturel yoghurt

  • 2 el rozemarijn

  • 3 el Dijonmosterd

  • 4 teentje teentje knoflook

  • zout

  • peper

Préparation

Etape 1 /2

Meng de yoghurt met de mosterd, rozemarijn, knoflook, zout en peper. Schenk dit mengsel over de kippendijen en laat ten minste 4 uur marineren in de koelkast.

  • 4stuk kippendijen
  • 250g naturel yoghurt
  • 2el rozemarijn
  • 3el Dijonmosterd
  • 4teentje teentje knoflook
  • zout
  • peper

Etape 2 /2

Zet de gril aan. Selecteer het programma Kip en druk op OK. Vet de platen licht in met olie. Leg de kippendijen op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Gril de kippenpoten volgens de gewenste bereidingstijd.