- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Lam Kofta kebab
Lam Kofta kebab
- Temps Total 20min
- 0min
Préparation - 20min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (7)
OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite XL GC760D12 Grill Intelligent - 16 programmes OptiGrill+ XL GC728D10 Grill Intelligent - 9 programmes OptiGrill+ XL Snacking GC724D12 Grill Intelligent - 9 programmes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
6 personen
550 g mager lamsgehakt
1 tros koriander (fijngesneden)
40 g witte broodkruimels (van gedroogd brood)
2 teentje knoflook
2 stuk verse uien
2 tl gemalen komijn
1 tl paprikapoeder
6 stuk pitabroodjes
200 g tzatziki
Préparation
Etape 1 /8
Pel de teentjes knoflook, meng met de verse uien, koriander, broodkruimels, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper.
Etape 2 /8
Voeg het lamsgehakt toe en roer voorzichtig totdat het mengsel gelijkmatig is gekruid.
Etape 3 /8
Verdeel het vlees in 6 gelijke porties en vorm er met vochtige handen een worstje van rondom 6 kebabspiezen.
Etape 4 /8
Leg in de koelkast.
Etape 5 /8
Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.
Etape 6 /8
Leg de kebabs op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.
Etape 7 /8
Bak volgens de instructies op het scherm totdat ze goed doorbakken zijn.
Etape 8 /8
Serveer de kebabs met tzatziki en pitabroodjes.