- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Magische pizza
Magische pizza
- Temps Total 55min
- 10min
Préparation - 45min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
1 ovenlading
150 g Bloem
150 g Water
2 snuifje Zout
1 Ei
10 g Olijfolie
2 tl Oregano
0.5 zakje Bakpoeder
150 g Tomatenpulp
Zout en peper
6 sneetje Coppa
50 g Geraspte Emmental kaas
50 g Geraspte mozzarella
10 Kerstomaten
6 bladje Basilicum
Accessoires
Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
Préparation
Etape 1 /8
Leg een vel bakpapier op de bodem van de pan met antiaanbaklaag.
Etape 2 /8
Doe de bloem, het water en het zout in een kom en meng met een garde.
Etape 3 /8
Zodra het deeg glad en homogeen is, voegt u alle ingrediënten voor het deeg toe: het ei, de olijfolie, de oregano en de gist. Meng het deeg goed en giet het in de pan met antiaanbaklaag.
Etape 4 /8
Kruid de tomatenpulp en halveer de kerstomaatjes. Meng de twee kazen door elkaar.
Etape 5 /8
Verdeel de pulp over de bovenkant van het deeg.
Etape 6 /8
Leg de sneetjes ham erop, bestrooi met de kaas en verdeel de kerstomaatjes erover.
Etape 7 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd. Herhaal de bovenstaande stappen om de volgende batches te maken.
Etape 8 /8
Laat lichtjes afkoelen alvorens op te dienen met een paar basilicumblaadjes bovenop.