- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Wentelteefjes met smeltende peer en chocolade
Wentelteefjes met smeltende peer en chocolade
- Temps Total 24min
- 20min
Préparation - 4min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
4 stuks
8 reepje Sandwichbrood
50 g Fijne kristalsuiker
20 g Cacaopoeder
25 cl Melk
2 Ei
2 Peer
30 g Bruine suiker
Boter
30 g Pure chocolade
Accessoires
French toast plates
Préparation
Etape 1 /6
Meng de suiker en de cacao in een kom. Giet de melk en de eieren erbij en klop tot de suiker is opgelost.
Etape 2 /6
Giet de vloeistof in een schaal met een rand en dompel de plakjes aan beide kanten in de vloeistof. Zet opzij op een bakplaat.
Etape 3 /6
Schil de peren, snijd ze doormidden, haal het klokhuis eruit en snijd ze in schijfjes van 1 cm. Verdeel over 4 sneetjes sandwichbrood en doe de overige sneetjes erbij. Bestrooi met bruine suiker.
Etape 4 /6
Verwarm uw apparaat voor.
Etape 5 /6
Smelt een beetje boter op de bakplaat en leg de schijfjes er met een platte spatel op.
Etape 6 /6
Leg de schijfjes met de spatel op een bord, rasp de chocolade erover en serveer warm.




