- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Pizzahapjes
Pizzahapjes
- Temps Total 47min
- 15min
Préparation - 2min
Cuisson - 30min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
44 stuks
12 cl Water
0.5 tl Bakpoeder
1 tl Fijne kristalsuiker
0.5 tl Zout
1 el Olijfolie
120 g Speciaal pizzameel
20 g Pesto
50 g Mozzarella
40 g Tomatenpuree
Accessoires
Small bites plates
Préparation
Etape 1 /7
Verwarm het water in de microgolfoven tot het een temperatuur tussen de 38°C en 40°C heeft bereikt. Zorg ervoor dat het water niet te heet is, omdat dit de gist kan deactiveren. Doe de te rehydrateren gist in een kommetje, samen met het warme water en de suiker. Meng goed door elkaar met een garde. Laat het mengsel 3 minuten rusten. De gist moet opgelost zijn.
Etape 2 /7
Doe de overige ingrediënten bij het vloeibare mengsel en roer met een garde.
Etape 3 /7
Laat het deeg gedurende 30 minuten rusten op een warme plek.
Etape 4 /7
Verwarm het apparaat voor.
Etape 5 /7
Doe een halve eetlepel deeg in elk vormpje op het bord.
Etape 6 /7
Controleer of het gaar is en start opnieuw indien nodig.
Etape 7 /7
Haal ze uit de vormpjes en dien warm op.