- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Romige aardappelen
Romige aardappelen
- Temps Total 40min
- 15min
Préparation - 25min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (12)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Grill Intelligent - 6 programmes OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite GC750D12 Grill Intelligent - 12 programmes OptiGrill+ Gaufres GC716D12 Grill Intelligent - 6 programmes avec 'Pack Gaufres' Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
4 personen
800 g aardappelen
300 ml room met 35% vetgehalte
1 teentje knoflook, fijngesneden
zout en peper
peper
gemalen nootmuskaat
75 g geraspte kaas
Paprikapoeder
Accessoires
Snacking & Baking accessoire Bakplaat Snacking & Baking XL
Préparation
Etape 1 /6
Schil de aardappelen en snijd in blokjes van ongeveer 1,5 cm. Hak de knoflook.
Etape 2 /6
Zet de ovenaccessoire in de OptiGrill en zet het apparaat daarna pas aan. Leg de aardappelen erin.
Etape 3 /6
Voeg alle andere ingrediënten toe, behalve de geraspte kaas, en roer door elkaar.
Etape 4 /6
Dek af met de geraspte kaas en duw licht aan.
Etape 5 /6
Zet de gril aan. Selecteer de handmatige modus, selecteer de oranje instelling en druk op OK. Laat 25 minuten garen.
Etape 6 /6
Bestrooi de aardappelen als ze gaar zijn met een beetje paprikapoeder.