- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Empanada's met zalm
Empanada's met zalm
- Temps Total 31min
- 25min
Préparation - 6min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (2)
Ingrédients
7 stuks
1 Bladerdeeg
120 g Zalm
2 el Citroensap
1 tl Citroenschil
1 tl Paprikapoeder
1 tl Roze peper
1 tl Gember
1 el Olijfolie
2 snuifje Zout
Accessoires
Empanadas
Préparation
Etape 1 /6
Doe alle ingrediënten in een kom en meng goed.
Etape 2 /6
Leg 1 eetlepel van het mengsel in de vorm van een quenelle in het midden van elke schijf.
Etape 3 /6
Vouw het deeg om en vorm zo de flap, druk de randen aan en druk de bovenkant van de flap lichtjes plat met je hand.
Etape 4 /6
Verwarm uw apparaat voor.
Etape 5 /6
Doe de flapjes in het apparaat. Bak tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Etape 6 /6
Doe de flapjes in het apparaat. Bak tot ze goudbruin en knapperig zijn.
