- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Sinaasappel-chocoladecakejes
Sinaasappel-chocoladecakejes
- Temps Total 1h 6min
- 20min
Préparation - 31min
Cuisson - 15min
Repos
Appareils compatibles (5)
Ingrédients
2 ovenlading
100 g Boter
60 g Honing
60 g Suiker
2 Eieren
2 Eierdooier
16 cl Vers sinaasappelsap
360 g Bloem
2 tl Bakpoeder (15 g)
Sinaasappel
140 g Chocoladestukjes
2 snuifje Zout
Accessoires
Bakvorm voor 6 minicakejes
Préparation
Etape 1 /4
Doe de boter in de pan met antiaanbaklaag. Zet de pan met antiaanbaklaag in de Cake Factory. Start het programma gedurende de aangegeven tijd.
Etape 2 /4
Doe gedurende deze tijd de honing, suiker, eieren, eidooiers en drie snufjes zout in een grote kom en klop krachtig. Voeg de gesmolten boter en het sinaasappelsap toe en blijf kloppen. Voeg tenslotte de bloem, het bakpoeder en de sinaasappelschil toe. Meng goed en klop nog een paar seconden door. Meng de chocoladestukjes erdoor en giet het mengsel gelijkmatig in de vormpjes. Zet de vormpjes in de Cake Factory.
Etape 3 /4
Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de vorige stappen om de volgende batches te bereiden
Etape 4 /4
Laat een beetje afkoelen, en haal uit de vorm om ervan te genieten terwijl ze nog een beetje warm zijn.