- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Zalmfilet met rucolapesto
Zalmfilet met rucolapesto
- Temps Total 25min
- 15min
Préparation - 10min
Cuisson - 0min
Repos
Appareils compatibles (18)
OptiGrill Eco Design GC71ELE0 Grill Intelligent - 6 programmes OptiGrill 4-en-1 GC774D10 Grill & Barbecue intelligent - 9 programmes OptiGrill Elite XL GC760D12 Grill Intelligent - 16 programmes OptiGrill Elite GC750D12 Grill Intelligent - 12 programmes Découvrir la gamme complète Voir plus... - Découvrir la gamme complète -
Ingrédients
2 personen
2 stuk zalmfilets
1 handvol rucola
50 g Parmezaanse kaas
1 el pijnboompitjes
1 stuk teentje knoflook
zout
peper
olijfolie
Préparation
Etape 1 /4
Was de zalmfilet en dep droog. Wrijf licht in met olijfolie.
Etape 2 /4
Rooster de pijnboompitjes kort zonder olie in de pan.
Etape 3 /4
Was en droog de rucola en maal samen met de Parmezaanse kaas, knoflook, pijnboompitjes en wat zout en peper met de staafmixer. Schenk er rustig aan de olijfolie in totdat het mengsel romig is.
Etape 4 /4
Gril de zalmfilets op het programma Vis en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rucolapesto.
