- Accueil
- Recettes
- Recette liste
- Ciabatta broodjes met geitenkaas, honing en walnoten
Ciabatta broodjes met geitenkaas, honing en walnoten
- Temps Total 14min
- 10min
Préparation - 4min
Cuisson - 0min
Repos
Ingrédients
2 stuks
2 stuk Mini ciabatta broodjes
2 el Walnootolie
0.5 Geitenkaas
2 el Honing
2 Verse tijm
1 el Walnoot
Peper
Zeezout
Accessoires
Toasted sandwich plates
Préparation
Etape 1 /6
Snijd de ciabatta's doormidden om ze in een portemonneevorm te openen.
Etape 2 /6
Week de binnenkant van de broodjes in walnootolie.
Etape 3 /6
Leg de plakjes geitenkaas aan één kant van het broodje. Doe er wat honing, verse tijm en een paar walnoten bovenop. Werk af met peper en zeezout.
Etape 4 /6
Verwarm het apparaat voor.
Etape 5 /6
Sluit de ciabatta broodjes en doe ze in het apparaat.
Etape 6 /6
Dien onmiddellijk op en smullen maar!
