Hotdog met bierbraadworst en ui - Recette OptiGrill + | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Hotdog met bierbraadworst en ui

ratings.0

- /5 -

  • Temps Total 1h
  • Préparation
    40min
  • Cuisson
    20min
  • Repos
    0min

Ingrédients

4 personen

  • 4 stuk braadworsten

  • 4 stuk hotdogbroodjes

  • 2 witte uien, gemiddelde grootte

  • 500 ml bier naar keuze

  • boter

  • 1 el bruine suiker

Préparation

Etape 1 /6

Prik met een vork verspreid in de braadworsten en snijd de uien in ringen.

  • 4stuk braadworsten
  • 2 witte uien, gemiddelde grootte

Etape 2 /6

Laat het bier in een steelpan sudderen en kook de worsten er ongeveer 30 minuten in.

  • 4stuk braadworsten
  • 500ml bier naar keuze

Etape 3 /6

Verwarm de boter met 1 eetlepel bruine suiker in een pan, bak de ui er in en karameliseer de ringen licht.

  • boter
  • 1el bruine suiker

Etape 4 /6

Selecteer het programma Worst en rooster de worsten totdat ze goudbruin van kleur zijn.

Etape 5 /6

Snijd ondertussen de hotdogbroodjes doormidden en bestrijk de binnenkant met mosterd of ketchup.

  • 4stuk hotdogbroodjes

Etape 6 /6

Leg in elk hotdogbroodje een braadworst en strooi er wat chilivlokken op. Bestrooi met de gekarameliseerde uiringen en serveer.