Italiaanse kruimeltaart met chocolade - Recette Cake Factory | Tefal
Tefal
Recette de Tefal

Italiaanse kruimeltaart met chocolade

Avis 4 étoiles (moyenne)

- /5 -

  • Temps Total 1h 50min
  • Préparation
    15min
  • Cuisson
    50min
  • Repos
    45min

Ingrédients

1 ovenlading

  • 530 g Bloem

  • 200 g Witte suiker

  • 1 el Bakpoeder (10 g)

  • 180 g Boter

  • 3 Eieren

  • 1 Zout

  • 400 g Chocoladepasta

Accessoires

  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm
    Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Préparation

Etape 1 /4

Doe de bloem, suiker, het bakpoeder en een flinke snuf zout in een kom. Klop flink om de klonten te breken. Voeg de boter toe. Kneed met je vingers om een regelmatig kruimeldeeg te krijgen. Voeg als laatste de eieren toe en kneed tot een mooi deeg.

  • 530g Bloem
  • 200g Witte suiker
  • 1el Bakpoeder (10 g)
  • 180g Boter
  • 3 Eieren
  • 1 Zout

Etape 2 /4

Verkruimel een groot gedeelte van het deeg in de vorm. Druk aan om een bodem te maken. Bedek met chocoladepasta waarbij je rondom de rand 1 cm vrijlaat. Verkruimel de rest van het deeg op de pasta, net als bij een crumble. Plaats de vorm in de Cake Factory.

  • 400g Chocoladepasta
  • Cake factory anti-aanbaklaag bakvorm

Etape 3 /4

Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.

Etape 4 /4

Laat afkoelen voordat je de taart uit de vorm haalt.