Delibake springvorm 19 cm

BW DELIBAKE ROOD KOOLSTOFSTAAL SPRINGVORM 19CM De zoete smaak van succes

Met de Delibake springvorm kan u genieten van de zoete smaak van succes voor zelfs uw meest delicate creaties! Het eenvoudig systeem dat voorzichtig loslaat, de extra grote bodem om overlopen tegen te gaan en de eenvoudig te reinigen antiaanbaklaag maken van bakken een fluitje van een cent - zo kan u uw creativiteit de vrije loop laten!

 
7,99 €1

Referentie : J1641114

1Eco-participation included.

Tefal Delibake springvorm: De zoete smaak van succes

Zeg vaarwel aan het beangstigende moment van waarheid en verwelkom de zoete smaak van succes. Met de Delibake springvorm brengen zelfs de meest delicate creaties geen stress met zich mee dankzij een afneembare springvorm band die eenvoudig loslaat en een extra grote bodem met rand om overlopen te voorkomen. De bodem doet ook dienst als dienblad, wat u een extra stap uitspaart! En tenslotte is er nog een antiaanbaklaag die eenvoudige reiniging verzekert. Gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en met Duitse kennis, de Delibake bakvorm is uw sleutel tot succes!
Belangrijkste zaken
 • Laat voorzichtig los

  Dankzij de afneembare band laten zelfs de meest delicate creaties gemakkelijk en perfect los.

 • Extra grote bodem

  De slimme extra grote bodem met rand voorkomt overlopen en is ook een ideaal dienblad.

 • Eenvoudig te reinigen

  Eenvoudig te reinigen dankzij een antiaanbaklaag.

 • Tefal, ‘s werelds #1 in kookgerei

  Tefal is de wereldwijde leider in kookgerei.

 • Gemaakt in Duitsland

  Gemaakt met Duitse kennis en vakmanschap.

Eigenschappen
Technische familie (BO) Springvorm  
Afmetingen (BO) 19 cm  
Kleur van coating binnenkant Grijs - Kaiser  
Kleur coating buitenkant (BO) Rood - Kaizer  
Dikte 3/10  
Materiaal Koolstofstaal  
Coating/laag binnenkant Lak  
Coating/afwerking buitenkant Lak  
Prijs 7,99 €

Gebruiksaanwijzing & Handleiding
Veelgestelde vragen
Gebruik altijd houten of plastic keukengerei. Gebruik nooit metalen keukengerei.
De afmetingen op de verpakking zijn meestal interne afmetingen, maar in ieder geval toont een klein diagram waarmee de afmetingen overeenkomen. Raadpleeg dit diagram om ze te interpreteren.
NEE. Kookgerei met een anti-aanbaklaag van Tefal/T-fal bevat geen PFOA. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke laboratoria. Deze verifiëren of er in de eindproducten geen PFOA aanwezig is. Sinds 2003 hebben onafhankelijke laboratoria in vele landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada en SGS in China) regelmatig tests uitgevoerd.  Deze tests tonen steeds opnieuw aan dat er in producten met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag geen PFOA aanwezig is.
Bij normaal gebruik komt het maar zeer zelden voor dat de antiaanbaklaag slijt. Wanneer u het product op de juiste wijze gebruikt en goed onderhoudt, zullen de kookresultaten op lange termijn goed blijven. Bij slijtage van de antiaanbaklaag blijkt er meestal sprake te zijn van oververhitting, krassen en/of reinigen met een schuurmiddel of schuurspons.
Tefal/T-fal heeft in het kader van zijn streven naar kwaliteit een eco-informatieprogramma voor zijn Tefal/T-fal-anti-aanbakproducten opgericht. Groupe SEB garandeert hiermee dat er zich geen PFOA, lood en cadmium bevindt in Tefal/T-fal-anti-aanbaklagen en dat onze anti-aanbakproducten noch schadelijk zijn voor het milieu noch voor de consument. Deze eco-informatie is gebaseerd op regelmatige analyses door onafhankelijke laboratoria in een groot aantal landen (INERIS in Frankrijk, ASAHI GLASS FLUOROPOLYMERS in het Verenigd Koninkrijk, FABES Labs in Duitsland, MB Labs in Canada, SGS in China). De beschrijving van dit streven is te vinden op de website van Tefal/T-fal en op de verpakking van kookgerei met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
Er bestaat op dit moment veel verwarring omtrent anti-aanbaklagen, die soms in verband worden gebracht met PFOA. De anti-aanbaklagen van Tefal/T-fal zijn echter gemaakt van PTFE (afkorting van de wetenschappelijke benaming polytetrafluorethyleen). Instanties voor de volksgezondheid in Europa en de Verenigde Staten hebben de onschadelijkheid van dit materiaal erkend. PFOA en PTFE zijn twee compleet verschillende stoffen. Kortom, de anti-aanbaklagen van Tefal/T-fal zijn gemaakt van PTFE en bevatten geen PFOA. Bovendien heeft Tefal/T-fal zich er al meer dan 20 jaar geleden toe verbonden geen lood of cadmium te gebruiken in zijn kookgerei. Op die manier wil het merk garanderen dat al zijn producten onschadelijk zijn.
PFOA is de Engelse afkorting voor perfluoroctaanzuur. De verbintenis van Tefal/T-fal bestaat erin de afwezigheid van PFOA, lood en cadmium en de onschadelijkheid van zijn producten met anti-aanbaklaag te garanderen voor het milieu en de consument.
De anti-aanbaklagen en het email van ons Tefal/T-fal-kookgerei bevat geen cadmium en geen lood. Om die reden gebruiken wij al meer dan 20 jaar geen lood of cadmium meer in ons kookgerei. U vindt deze eco-informatie op de verpakking van al onze producten met een Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag.
De Tefal/T-fal-anti-aanbaklaag is een technische coating die gemaakt is van een polymeer plastic genaamd polytetrafluorethyleen (PTFE). PTFE geeft het kookgerei zijn anti-aanbakeigenschappen. De instanties voor de volksgezondheid in Europa en in de Verenigde Staten (ANSES, EFSA, FDA) hebben aangetoond dat PTFE een inerte stof is die geen chemische reactie aangaat met voedsel, water of schoonmaakmiddelen die in huishoudens worden gebruikt. PTFE is geheel onschadelijk bij inname. De instanties voor volksgezondheid hebben bevestigd dat anti-aanbaklagen van PTFE in kookgerei onschadelijk zijn. PTFE is zelfs zo veilig, dat het in de medische sector vaak wordt gebruikt bij pacemakers en buisjes die in het lichaam worden ingebracht ter vervanging van slagaderen. Het wordt ook gebruikt bij chirurgische ingrepen voor patiënten met een ernstige nieraandoening en er zijn gewrichtsprotheses die voor een deel met PTFE zijn bekleed.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.