Braadpannen

Pannen van Tefal kunnen alles aan, van gebakken eieren tot pannenkoeken of geroosterde groenten. Onze pan met antikleeflaag, de ster van elke kookset, is vaatwasserbestendig en bekleed met een duurzame coating waardoor ze niet kleeft. Ontdek ook onze roestvrijstalen pannen.

undefined

Met Tefal zijn perfecte kookresultaten gegarandeerd!

Perfecte temperatuur voor lekkere & gezonde gerechten!

Wanneer het Thermo-Signal rood wordt, heeft je pan de juiste temperatuur om de bereiding te starten, zonder risico dat je ingrediënten aanbranden.

undefined

Altijd perfect gebakken

Dankzij onze nieuwe inductiebodem neemt je pan de warmte sneller op en bakt ze voedingswaren gelijkmatiger. Met het XL inductierooster gaat je pan langer mee.

undefined

Getest en goedgekeurd - en helemaal veilig

Al onze coatings zijn veilig - ze bevatten geen PFOA, lood of cadmium* (Lees de juridische informatie op de individuele productpagina)

undefined

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Voor een perfecte controle van de warmte

MET THERMO-SIGNAL® IS DE BEREIDINGSTEMPERATUUR ALTIJD GOED! De Thermo-Signal®-technologie geeft aan wanneer je pan precies de perfecte temperatuur heeft om te beginnen bakken. Het resultaat is om van te watertanden: je voedsel is gelijkmatig gebruind aan de buitenkant en heerlijk mals binnenin.

undefined