Grillpannen

Grill eenvoudig vis, vlees of groente in een Tefal grillpan. Met grillen bak je op hoge temperaturen waardoor de buitenkant snel dichtschroeit en je de kenmerkende grillstrepen krijgt. Deze hete en relatief korte bereidingswijze zorgt voor beter behoud van voedingsstoffen en sappen. Tefal heeft grillpannen in verschillende maten en vormen. Ze zijn daarnaast extra bestendig tegen krassen en geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie

undefined

Met Tefal kook je gegarandeerd perfect!

Veilig en milieuvriendelijk

Beter voor jouw familie en voor de planeet

Onze pannen zijn vrij van PFOA, lood en cadmium* en veilig bevonden om in contact te komen met voedsel. Daarnaast vinden we duurzamheid belangrijk: gebruikte Tefal pannen kunnen worden geüpcycled naar nieuwe pannen. Ook hebben we onszelf als doel gesteld dat onze Franse producten in 2025 50% gerecycled aluminium bevatten. Lees wat we nog meer doen via onderstaande button* (Wettelijke informatie staat op elke gekoppelde productpagina)

undefined

Gemaakt in Frankrijk

We produceren 's werelds #1 pannen in Frankrijk

We zijn gevestigd in Frankrijk, waar de meeste pannen in twee fabrieken worden gemaakt. Vanuit hier verschepen we de pannen over de hele wereld! Tefal producten worden in 120 landen verkocht en we zijn wereldwijd merk nummer één in pannen.

undefined

Innovatie in ons DNA

Maakt het leven makkelijker

Als uitvinder van de anti-aanbakpan is Tefal niet stil blijven staan. Keer op keer streeft Tefal ernaar om haar producten te verbeteren en de te verduurzamen. Zodat we jouw leven makkelijker kunnen maken waar mogelijk. Denk aan Ingenio pannen waarmee we ruimte maken in kleine keukens of dat we steeds meer pannen maken van gerecycled aluminium.

undefined

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen