Glazen bewaardozen

Oven, microgolf, koelkast of diepvries - onze glazen bewaardozen zijn erg veelzijdig: perfect om restjes te bewaren dankzij hun lekbestendige deksel, of om eten te bereiden of op te warmen dankzij de behuizing van borosilicaatglas. Ze kunnen bogen op Duitse dekseltechnologie, mogen in de vaatwasser en hebben 30 jaar garantie.

undefined

Waarom onze glazen bewaardozen perfect zijn voor u

100% lekbestendig

Duitse dekseltechnologie met een stevig vastzittend deksel en afdichting zodat je er zelfs sauzen en andere vloeistoffen in bewaart. Gedaan met morsen!

undefined

Ovenbestendig tot 420°C

Meer opties dan plastic! Perfect om je lunch warm te maken in de oven of weer op te warmen in de microgolf - alleen eerst het deksel eraf halen.

undefined

Stevig in stijl

Onze glazen bewaardozen zijn mooier dan die in plastic en zijn geweldig om eten in te serveren en te bewaren. Ze gaan lang mee dankzij het duurzame borosilicaatglas!

undefined

2 jaar wereldwijde garantie

15 jaar beschikbaarheid van onderdelen

30 dagen om je toestel terug te sturen

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

4 In 1: Voorbereiden, serveren, bewaren & opwarmen

Recept voor een snelle lasagne: Neem je glazen bewaardoos met vooraf gemaakte saus. Maak de lasagne, zet in de oven en geniet. Laat iemand anders de tafel afruimen. Restjes gaan weer in dezelfde doos in de diepvries. Als je nog eens geen tijd hebt om te koken, kun je het gerecht opnieuw opwarmen en serveren in dezelfde doos!

undefined