undefined

Onze engagementen

Omdat het onze verantwoordelijkheid is om de impact van onze producten te beperken, stellen we alles in het werk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en te werken aan een warmere samenleving waarin iedereen tijd kan besteden aan belangrijke dingen die ons samenbrengen.

undefined

Voor een betere wereld,

engageert Tefal zich om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen

Onze inzet voor 'ecodesign'

Wij willen de ecologische voetafdruk van onze producten verkleinen zonder daarbij enige toegeving te doen wat betreft hun prestaties in jouw dagelijkse leven.

undefined

Onze inzet voor herstelbaarheid

Onze ‘15 jaar herstelbare producten’ zijn eenvoudig te de- en hermonteren, met onderdelen die minstens 15 jaar verkrijgbaar zijn.

undefined

Onze inzet voor een circulaire economie

Onze amibities: 13.500 ton gerecycleerd aluminium verwerken in onze potten en pannen tegen 2025 en de recyclage van onze gebruikte producten ondersteunen. Sinds 2012 heeft Tefal al 1,2 miljoen producten opgehaald! Verder streven we naar 80% recycleerbare elektrische toestellen.

undefined

Ons streven naar een optimale verpakking

We hebben drie ambities voor 2023: 90% gerecycleerd karton, 0 geëxpandeerd polystyreen en 0 plastic zakjes, blisters of tussenschotten!

undefined
undefined

Tefal zet zich in

om elke dag een warmere samenleving te creëren

undefined

Tefal staat aan je zijde, voor thuisbereide maaltijden die passen bij wie je bent...

Omdat goed eten essentieel is om gezond te blijven, zijn onze producten en diensten ontworpen om smakelijke, zelfbereide maaltijden te promoten die aan ieders smaak en voorkeuren voldoen. Om de uitdaging van gezond eten met minder impact op het milieu aan te gaan, hebben Groupe Seb en Tefal een Handvest voor gezonde en duurzame recepten opgesteld. Het moedigt aan om meer groenten, granen en peulvruchten en minder vlees, vet en zout te eten.

undefined

... en ons samen te brengen!

Bij Tefal geloven we echt dat je huis altijd een rijke bron van emoties moet zijn. Onze innovatieve oplossingen maken het niet alleen eenvoudiger om huisbereide maaltijden te maken maar laten je ook genieten van onvergetelijke momenten met je geliefden. Onze producten en diensten delen één ambitie: je unieke ervaringen laten beleven zodat jij je bezig kan houden met wat echt belangrijk is.

Omdat een samenleving waar iedereen welkom is, zoveel zinvoller is

Onze producten zijn gebruiksvriendelijk ontworpen zodat iedereen ze elke dag kan gebruiken, ongeacht je leeftijd of fysieke paraatheid. Het Includeo ontbijtassortiment is gemaakt met contrasterende kleuren, grotere knoppen om beter te kunnen hanteren, ergonomische handgrepen en een gebruikshandleiding in braille, met grote prints, zowel in audio als online.
Deze inclusieve aanpak draagt bij aan een warmere samenleving, die ons aanmoedigt om te delen.

undefined

Onze geschiedenis

Duik in ons verleden en herbeleef de belangrijke gebeurtenissen die onze innovaties en merk gevormd hebben.

undefined

Alles wat je moet weten over Tefal

Ontdek onze expertise, onze teams, onze waarden ... om het leven voor jou te vereenvoudigen.

undefined