Hoe kies je een pannenkoekenmaker? | Tefal

Een elektrische pannenkoeken- of crêpemaker is een toestel dat elke fijnproever en liefhebber van pannenkoeken in huis moet hebben. Wil je eenvoudiger dan ooit pannenkoeken of flensjes maken? Wil je gezellige momenten aan tafel delen met je geliefden? Dan is een pannenkoekenmaker van Tefal ideaal! 

Met onze Tefal-modellen bereid je zoete flensjes voor het dessert, pannenkoeken voor de zondagse brunch of hartige crêpes voor het diner. Twijfel je nog en heb je hulp nodig bij het kopen van de pannenkoekenmaker die aan je behoeften voldoet? Geen nood. Wij helpen een handje! In deze koopwijzer vergelijken we onze modellen en geven we de nodige uitleg zodat je zeker het perfecte toestel koopt.

undefined

Onze selectie pannenkoekenmakers

Pannenkoekenmaker Gourmet PY900

undefined

Crep’Party Colormania Chefclub® PY559

undefined

Alles wat je moet weten om je pannenkoekenmaker te kiezen

Welk formaat pannenkoek wil je?

Allereerst moet je jezelf de volgende vraag stellen: Welke soort pannenkoek wil ik? Wil je grote of kleine pannenkoeken maken, of allebei? Zowel voor wie grote als voor wie kleine pannenkoeken wil, hebben we het perfecte model. 

Wil je beide formaten kunnen maken? Onze Crêpière Gourmet PY900 heeft 2 verwisselbare platen voor 2 verschillende formaten. Eén plaat voor 2 middelgrote pannenkoeken, en één plaat voor 6 kleine flensjes. Je kiest gewoon de plaat die je op dat moment nodig hebt. 

Hou je meer van kleine pannenkoeken en flensjes, dan is de CREP’PARTY 6 NEO COLORMANIA PY559 ideaal voor jou! Die heeft een plaat waarmee je 6 miniflensjes maakt. 

Coating en ontwerp

De kwaliteit van de coating zorgt voor een probleemloze bereiding en maximale duurzaamheid. Een antiaanbaklaag is ideaal om de pannenkoeken eenvoudig om te draaien en uit het toestel te halen. Met een oppervlak dat niet kleeft wordt pannenkoeken maken makkelijker dan ooit. Verder kies je best voor een pannenkoekenmaker met thermo-spot indicator. Waarom? Omdat zo’n indicator je helpt en begeleidt. Zo wordt hij rood wanneer de bakplaat de perfecte temperatuur heeft om te beginnen bakken. 

Onze Titanium Force antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je bereiding telkens weer perfect is. Dankzij de harde basislaag met titaniumdeeltjes staat dit elektrische toestel met antiaanbaklaag garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze Crepier Gourmet is gemaakt van titanium. Ga hem zeker ontdekken! We raden aan om voor ons toestel van titanium te kiezen zodat uw pannenkoeken niet blijven kleven. Bovendien kan de antiaanbaklaag eenvoudig worden schoongemaakt met water. 

Al onze modellen kregen een elegant ontwerp dat geschikt is voor elk doel. Ze passen perfect bij je interieur en bij je eigen stijl. 

Pannenkoeken maken was nog nooit zo leuk! 

Meervoudige temperatuurstand

Ons Crepier Gourmet-model is uitgerust met een temperatuur-keuzeschakelaar voor elke soort pannenkoek. Die wordt de meervoudige temperatuurstand genoemd. Hiermee kiest voor elke soort pannenkoek, zoals een blini, flensje of fajita, de perfecte temperatuur. Zo ben je bij elk recept verzekerd van een perfect en heerlijk resultaat. Deze optie is ideaal als je recepten van overal ter wereld wil bereiden en diverse soorten pannenkoeken wil uitproberen. 

Eenvoudig te reinigen

Je wil je toestel in een wip kunnen schoonmaken? Kies dan voor een eenvoudig te reinigen model zoals een elektrische pannenkoekenmaker met verwijderbare en vaatwasserbestendige platen. 

Accessoires

Scheplepels, smeerlepels (om het beslag uit te smeren), spatels... klinken deze termen bekend? Het zijn allemaal hulpmiddelen om de perfecte pannenkoek te bereiden. Elk Tefal-toestel heeft zijn eigen set toebehoren die je helpen heerlijke pannenkoeken te maken.

Eenvoudig op te bergen

Heb je geen plek meer in je keuken of op je aanrecht? Om ruimte in de kast te besparen, kies je dan best voor een slim en speciaal toestel waar de accessoires al in zitten en dat je verticaal kan opbergen. Zo wordt het kleiner dan het eigenlijk is en bespaar je ruimte in je keuken. Dit is ook ideaal als je in een kleine flat woont! 

Receptenboekjes

Wil je enkele recepten van overal ter wereld uitproberen en proeven? Onze Crepier Gourmet wordt geleverd met een receptenboekje vol heerlijke gerechten zoals: 

  • Pannenkoeken 
  • Franse crêpes 
  • Fajita’s 
  • Naan 
  • Piadina 
  • en nog veel meer... 


Laat je wensen en je culinaire creativiteit de vrije loop! 

undefined

Waarom kiezen voor een pannenkoekenmaker?

Of je nu liever grote traditionele pannenkoeken maakt of kleine flensjes, met een pannenkoekenmaker gaat het allemaal veel eenvoudiger. Dankzij de verschillende platen en toebehoren werk je met deze toestellen sneller dan met een gewone pan. 

Pannenkoeken maken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk! 

undefined